Raadsleden

Als gekozen volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad behartig je de belangen van de inwoners in jouw gemeente. In deze moderne tijd wordt er van je verwacht dat je laagdrempelig benaderbaar, open en transparant bent. Dat je altijd een luisterend oor zult zijn. Als Conciglio raadslid maak je het verschil.

De verkiezingsbelofte

Een Conciglio raadslid conformeert zich met het Manifesto en belooft daarnaast de kiezer om als volksvertegenwoordiger in de komende raadsperiode via een persoonlijk platform een luisterend oor te zijn en de inwoners continue op de hoogte te houden van alle activiteiten, overwegingen, standpunten en beslissingen in de raad.

Het kandidaat raadslid wordt in de campagne ondersteund en volledig gefaciliteerd door de Conciglio Coöperatie.

Conciglio werkomgeving

De werkomgeving biedt checklists en mogelijkheden tot overleg en samenwerking. Er kan hier informatie en nieuws worden geüpload en bijgehouden. De inhoud voor de website wordt in gezamenlijk overleg aan de hand van de checklist -ontwikkeling campagne strategie -vastgelegd. De omgeving kan onbeperkt en flexibel worden uitgebreid.

Responsieve website

De responsieve website met een eigen domeinnaam maakt interactie met de achterban mogelijk. Het vormt tevens een beheersysteem van waaruit artikelen en nieuws eenvoudig zijn te delen over de social media. Een voorbeeld van de structuur van de website vindt je op www.jacwezenbeek.nl. De website is uiteraard aangepast voor smartphone en tablet. Na de verkiezingen wordt de website omgebouwd tot een communicatieplatform waarmee de verkiezingsbelofte hard kan worden gemaakt.

Facebook politicus pagina

Naast de website wordt met een Conciglio emailadres ook een Facebook politicus pagina aangemaakt. Deze pagina bevat artikelen die ook op de website staan en die optioneel ingezet kunnen worden voor Facebook promoties.

Meer weten over hoe je Conciglio Raadslid wordt? Vraag dan hier de brochure aan!

Lid worden van de Conciglio Netwerkorganisatie?Het lidmaatschap is gratis en verplicht je tot niets

Ja Graag!