Conciglio individueel taakbeheer

Conciglio is ook een moderne management tool voor individueel taakbeheer die het mogelijk maakt om mensen en organisaties optimaal met elkaar te laten samenwerken in verschillende teams. Het maakt samenwerking binnen complexe netwerkorganisaties mogelijk maar Conciglio kan even goed individueel worden gebruikt of ingezet in hiërarchische meer traditioneel gestructureerde organisaties. Conciglio verhoogt de productiviteit van kenniswerkers met minimaal 50%.

De methodiek biedt iedere gebruiker de mogelijkheid om een totaal, zowel zakelijk als privé, overzicht te houden over alle individuele werkzaamheden. Je kijkt naar werk altijd vanuit je eigen persoonlijk perspectief en werkt vanuit je eigen omgeving met anderen samen in gekoppelde werkomgevingen. Het taakoverzicht geeft continue overzicht over de status van al je werkzaamheden en de voor een taak noodzakelijke informatie en tussenresultaten zijn gekoppeld en zonder te zoeken altijd onmiddellijk beschikbaar. E-mailverkeer wordt vergaand geminimaliseerd en kan zelfs compleet overbodig gemaakt worden.

Conciglio is niet alleen een techniek maar vooral ook een denkwijze die efficiënte online communicatie en samenwerking mogelijk maakt. Conciglio maakt gebruik van het Asana platform.

Conciglio screengrab

Conciglio is uniek, eigentijds en brengt iedere vorm van organisatie vrijwel onmiddellijk grote voordelen. Het reduceert het werk om te kunnen werken. De hoeveelheid email wordt sterk gereduceerd en het levert grote tijdbesparingen in het terugvinden van relevante informatie of opgeslagen werk. Het maakt alleen hierdoor teams of afdelingen gemiddeld tot 1,5 keer meer efficiënt.

Doordat werkomgevingen, projecten en individuele taken selectief kunnen worden gedefinieerd en gedeeld is het zelfs mogelijk om met een hoge mate van efficiency gecontroleerd bedrijfsoverschrijdend samen te werken. Conciglio is ook zeer geschikt voor de coördinatie van werk in zelfsturende teams. De methodiek is, vooropgesteld dat het weldoordacht wordt opgezet en goed geconfigureerd, voor iedereen en in alle organisatievormen toe te passen. Het is snel te leren en eenvoudig in gebruik.

Wil je meer weten wat Conciglio voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met info@conciglio.org

Lid worden van de Conciglio Netwerkorganisatie?Het lidmaatschap is gratis en verplicht je tot niets

Ja Graag!